2012. jan 29.

Prológus

írta: Dating Anonymous
Prológus

Mit keres itt ez a blog?

Létrejöttéhez az elmúlt napok bizonyos meghatározó eseményei járultak hozzá, úgymint (1) egy beszélgetés egy netről megismert kedves fiatalemberrel, (2) egy netes társkeresésről szóló blog (http://www.tarskeresoblog.hu) olvasgatása, (3) a blogolás iránti vágyam (újra)éledése.

A (2) pontban említett blog adta a legnagyobb ihletet. Nagyon tetszett, úgy, ahogy van. A múlt idejű igének az előző mondatban azonban oka van: a blog inaktív állapotban van már nagyjából másfél éve. És a szerzője az erősebbik nem oldalát képviseli. Így tehát, ez a két tény arra vezetett engem, hogy valami hasonlóval, de azért mégis lényegében mással próbálkozzak.

Nem ígérhetek sokat, de azt fontosnak tartom leszögezni, hogy biztosan csak igaz történeteket fogok itt lejegyezni, illetve alapelvem, hogy az őszinteséget nem áldozom fel a humor oltárán. Terveim szerint a továbbiakban lesznek itt személyes sztorikon, tapasztalt élményeken, gondolatokon kívül egyéb érdekességek (konkrét társkereső oldalak értékelése, mások által írt cikkek a témában, amennyiben találok ilyet, tudományosabb dolgok is). Tanácsokat én nem kívánok adni, nem is érzem úgy, hogy elegendő tapasztalatom lenne ilyesmihez, inkább csak tálalom a meglátásaimat, reflektálok az általam átéltekre. És igazából nagyon örülnék, ha majd idővel sok-sok "olvasói" sztorinak is teret adhatnék ezen a felületen, ettől lesz ez igazán Anonim Neten Ismerkedők Klubja. :)

Szólj hozzá

netes ismerkedés